Dit prachtige in het Zuid-Limburgse Hoensbroek gelegen clubhuis van “Scoutinggroep De Stutters” wordt verhuurd voor weekenden en kampen.

Het troephuis van “Scoutinggroep De Stutters” ligt aan de buitenrand van Hoensbroek op 10 minuten lopen van een vrij toegankelijk bos. Aan de overkant van het gebouw is een groot afgebakend en vrij toegankelijk speelveld beschikbaar (ter grootte van een voetbalveld).

Het gebouw ligt op een terrein dat voornamelijk bestaat uit gras. Het terrein is rijkelijk voorzien van groen en is goed afgeschermd van de weg en buren middels een omheining. Naast een permanente vlaggenmast is er ook een schitterende kampvuurkuil op het terrein.

Het gebouw bestaat uit meerdere lokalen, een speelzaal, keuken, toiletvoorziening en een ruim bordes. De speelzaal is 8 x 15 meter groot en is voorzien van een grote (en werkende) openhaard. Naast de speelzaal zijn er 4 ruime lokalen (5 x 7 meter, 8 x 8 meter, 7 x 6 meter en 9 x 5 meter) waarvan twee lokalen door middel van een grote schuifdeur samengevoegd/gescheiden kunnen worden. Het vierde lokaal heeft direct toegang tot de speelzaal en is voorzien van een grote tweedelige deur die aansluiting bij de speelzaal mogelijk maakt. Het gebouw heeft geen bedden ter beschikking.

De toiletgroep bestaat uit twee wc’s, een urinoir, twee douches en 2 grote wastafels.

Tevens is er een douche en toilet die toegankelijk is voor rolstoelen!

De keuken heeft direct toegang tot de speelzaal en is voorzien van oven, 5 pits-gasfornuis, twee grote koelkasten (beide met een diepvriesvak), twee aanrechten, 2 spoelbakken en een aantal keukenkastjes.

Het gebouw is gelijkvloers, (grotendeels) vrij van drempels en deels voorzien van brede deuren en daardoor toegankelijk voor rolstoelen.

Het gebouw ligt op circa een kilometer afstand van het centrum van Hoensbroek, waar verschillende supermarkten (Plus, Lidl, Albert Hein) en vele andere winkels aanwezig zijn, en het kasteel van Hoensbroek.

Het gebouw van Scoutinggroep de Stutters is te huur voor zomerkampen, weekenden en doordeweekse dagen. Het gebouw wordt sporadisch verhuurd voor feesten en partijen (alleen via een staflid van eigen vereniging) en het gebouw wordt verhuurd aan scoutinggroepen, Jong Nederland. Overige verenigingen en sociaal maatschappelijke instellingen na overleg.

Lokalen
In de regel wordt de losstaande blokhut, het beverlokaal, het magazijn en de 4 kelders niet verhuurd.

Prijs
Voor prijzen kunt u contact opnemen met de beheerder via mail (mg1953@home.nl). Groep tot 20 personen kost €90 per overnachting. Elk persoon meer kost €5 p.p.p.n. Minimale kosten zijn dus € 90 per overnachting. We hanteren een borg van €100.

juni 2024

ma di wo do vr za zo
1
  • Harold aanhanger banken
  • Verhuurd m. De Liefde
2
  • Harold aanhanger banken
3
4
  • Meterstanden doorgeven
5
6
7
8
9
10
11
12
  • Rd4 legen om de 2 weken
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
  • Rd4 legen om de 2 weken
27
28
29
30